Ingatlan ajándékozás ügyvédi segítséggel

 Manapság újra teljes erővel dübörög az ingatlan piac, adják-veszik a népek a kölönböző ingatlanokat, nyilván befektetési szándékkal. De azt tudni kell, hogy nem érdemes azon spórolni, hogy nem vonnak be ügyvédet, mert ezzel nagy érdeksérelmet kockáztatnak a vásárlók. A megvásárolt ingatlanok aztán nagyon gyakran ingatlan ajándékozás keretében másik tulajdonoshoz kerülnek. Itt is figyelni kell, mert egy rosszul megírt ajándékozási szerződés könnyen adófizetési kötelezettséggel járhat.

Az ügyvédek segítsége persze mindig jól jön, hiszen ők ismerik igazán a magyar jogrendet. Egy sima adásvételi szerződés pláne nem okoz nekik gondot. 

Mostanában rengetegen próbálkoznak azzal, hogy az internetről letöltött szerződésmintákból maguk ollózzák össze az egyes szerződéseket. Ez azért veszélyes, mert a szerződés mögött álló törvényeket Ön nem ismeri, nem tudja, például mik a kötelező elemek, amelyek hiánya akár semmissé teheti a szerződést. Kérjük, minden esetben forduljon ügyvédhez, így kerülheti el a nagy érdekveszteséggel járó jogi ügyeket.

Ügyvédi ingatlan ajándékozás


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Software expert witness

Egy igazi bomber dzseki

Mit kell tudni a székhelyszolgáltatás Budapest szolgáltatásunkról?